söndag 10 maj 2009

Nu är det dags! Kom till Nykarleby!
















"Inga Liljestrom i samarbete med UP Bildkonst och Mediakultur inom Novia presenterar ”Sparkstötting”. Kulturhuset Scala, Nykarleby, 12. och 13.5.2009. Båda kvällarna kl. 20.00. Fritt inträde.

Inga Liljestrom (sångare / kompositör med bas i Australien och Frankrike) har tillsammans med en grupp konststuderande skapat en föreställning i vilken en rad olika konstformer – musik, film, konst, kostym, lyrik och dans - blandas till en helhet.

Showen kan ses som en filmisk resa genom emotionella landskap av en kvinna representerandes landskap, isolering och tomrum i Nykarleby med omgivningar. Hennes inbördes landskap är däremot rikt och fullt, så även den råa känslan i hennes sånger. Valet av plats – Bio Scala – och ljud ur Nykarlebys vardagsliv är en strävan att ytterligare intensifiera känsloyttringarna.

Tillsammans hoppas gruppen kunna bjuda på en föreställning vilken tillåter publiken att svepas med in i den lilla värld som skapats men även att publiken fortsättningsvis ges utrymme för egna tolkningar och upplevelser."

/Matilda

Inga kommentarer: